Jump to content
Dataton Forum

Search the Community

Showing results for tags 'blend'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type



Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hello, I am trying to blend two projectors Sony FHZ60 the blend is 400 pixels, automatic wo blend. WO 6.1.2. Win 7, Firepro 7100 and it goes through HDBase-T Atlona. The blend is perfect with some footage, but often two lines can be seen on the sides of the blend area. The lines can be clearly seen with solid grey projected, like here: https://drive.google.com/file/d/0BwbijMO0tib2UEZmbDZRb1Z3Rk0/view?usp=sharing or https://drive.google.com/file/d/0BwbijMO0tib2bW9heVQ5TFo1UFE/view?usp=sharing Is this correct behaviour? Should I see this or should I see perfect grey plane? Thank you for answer.
  2. Hello, we are preparing 180 degree panoramatic projection with 6 projectors. The result should be one big screen. Space: Circular room with diameter of 7m, the projected image should be on the half of the space, 4m heigh. Projectors: Sony FHZ-55 or FHZ-60, objectives with 0,85 - 1,0:1 trow ratio. Watchout: Watchout production 6 computer Watchpoint computer with 4 outputs One watchpax or second watchpoint computer. We need to have projectors quite heigh, so the lower projectors are tilt around 24,5 degree. Therefor there will have to be quite heavy warping together with the blend. How warp and blend work together? Is the output of projector warped first and than blended? Do you think this setup will work ok? Do you see any flaws in it? Is it ok to use one watchmax grade computer together with one watchpax for the blended picture from 6 projectors or is it better/necessary to have 2 wathchmax grade computers? Thank you for answers
  3. Hey there. We have recently purchased the ATI Radeon HD6990 with 4x Mini Display Ports and 1x Dual Link DVI Output. We have also purchased the Black Magic Decklink SDI Capture Card for an upcoming gig. As we have just got it all working together we thought we'd put it to the test, only to discover, that the input from the capture card doesn't work over the blended areas, it simply appears blank. Please let us know if there is something we are doing incorrectly so that we can solve this issue. Our proof of this issue is that after going to File/Preferences/Edge Blend and taking the blend out all together, immediately the full capture spans across all the displays. This is something we are hoping to rectify else we will need to pull in the likes of an encore or similar and budget of course doesn't allow. So if you have any ideas, please let us know by responding in this post. Many thanks.
×