Jump to content
Dataton Forum
bjoerka

Error messages while trying to get online

Recommended Posts

for several days we had our system running without any problems.

1 production computer and 2 display computer with each 4 outputs

today, when i tried to go online, i got several error messages. (see below)

when i check the connection for each display in the tier base, they are all ok and green...

 

any hints about the error messages?

 

From Display "Display 5" of Stage Tier "Base" of StageList of Stage, 2018-05-18 10:01:40
Setting error: 3; Command: authenticate; Authentication failed; 10.1.249.200

From Display "Display 1" of Stage Tier "Base" of StageList of Stage, 2018-05-18 10:01:40
Setting error: 3; Command: authenticate; Authentication failed; 10.1.249.200

From Display "Display 5" of Stage Tier "Base" of StageList of Stage, 2018-05-18 10:01:40
Setting error: 1; Not authorized for: fileServer3

From Display "Display 5" of Stage Tier "Base" of StageList of Stage, 2018-05-18 10:01:40
Runtime error; Unrecognized command: 78

From Display "Display 5" of Stage Tier "Base" of StageList of Stage, 2018-05-18 10:01:40
Runtime error; Unrecognized command: 11

From Display "Display 1" of Stage Tier "Base" of StageList of Stage, 2018-05-18 10:01:40
Setting error: 1; Not authorized for: fileServer3

From Display "Display 1" of Stage Tier "Base" of StageList of Stage, 2018-05-18 10:01:40
Runtime error; Unrecognized command: 78

From Display "Display 1" of Stage Tier "Base" of StageList of Stage, 2018-05-18 10:01:40
Runtime error; Unrecognized command: 11

From Display "Display 1" of Stage Tier "Base" of StageList of Stage, 2018-05-18 10:01:40
Network error; Display computer: Connection Lost

From Display "Display 5" of Stage Tier "Base" of StageList of Stage, 2018-05-18 10:01:40
Network error; Display computer: Connection Lost

Share this post


Link to post
Share on other sites
On Fri May 18 2018 at 10:04 PM, RBeddig said:

Problem has been solved and was caused by an external show control software.

//Rainer

 

same problem either

and no external show control software,

only controlled by the production software

the message box always tell network error;display computer: connection lost   and connect Failed

but the display computer can be controlled by the production correctly

anybody could explain this?

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is a different problem and should probably moved to a new separate thread. 

There are many reasons why you could see a network error and the loss of the connection. Pls. elaborate a bit what you are doing and how the error messages look like more specifically.

Which version of WATCHOUT are you using? What Windows version? Are you using WATCHMAX or WATCHPAX or your own builds? How does your network look like and are there other devices inside the network?

Reasons could be hardware related, software related (not only WATCHOUT!), tweaking, codecs....

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×