Jump to content
Dataton Forum

assafyosef

Member
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by assafyosef

  1. i have edid management over there , so even if the projector is off, the computer doesnt see it
  2. hi, i followed this procedure and fixed the loadperf - but the problem still occurs. this happens on the main computer - not the slave one. and it looks like it stuck at the start of the movie. i ran computer check for the graphic card, cpu, memory, disc, and temp , and all passed with no warnings. attached are logs i found on this computer. 3 logs for the main computer and 1 for the slave computer. i must solve this problem . please help me thank you, assaf log00049.txt log00606.txt log00607.txt log slave.txt
  3. thank you for your answer. is this can be the problem ? this is a far site, and i want to go there with as much options to solve this . thank you again
  4. hi, i have a system with 2 computers running 8 1280x800 projectors running with watchout5 the movie is looped always non stop and i just power on and off the projectors . it worked like this for more then 2 years. recently one of the computer is stuck on the first frame of the movie ( looks like the first frame, i'm not sure ) almost every day they power the projector on, and sometimes it get stuck while the projectors are on. i looked at the windows log and i see loadperf error 3012, don't know if it is related. i scheduled a daily restart , but it doesn't solve it. how can i troubleshoot it ? thank you, assaf
  5. hi, i have an almost similar problem in 2 old sites. the first one is 2 4k screens running mp4 loop movie. this is made with 6.2.2 version on win 7. it worked for nearly a year fine, and now it stuck after running 3-4 hours. the second is 8 1280x800 screens running a 8 mp4 loop movie. here only one screen is paused in a specific place in the movie and stay freezed until the other files reach to the start again. then it is synched until the same place in the movie. this project worked for around 2 years. running 5.5.2 version on win 7. what can cause this ? in both cases there was no change in the computer at all. the second computer is not connected to the internet. thank you, assaf
  6. thank you for your answer, i have ip control system where i can only send tcp messages. can you help me with the commands to move the picture to the sides, up and down ?
  7. hi, i have a system with watchout connected to a video wall screen. we have tablet to control the content via tcp commands ( gotoTime) my client wants to show 360 degrees picture and control it - is there a way to do this ? thank you, assaf
  8. here is a snapshot of the player situation. the setup is that : i have 2 3840x2160 screens from 1 computer , no geometric correction. the 2 screens devided to 6 parts of 3840x720. they play a movie in a loop i have 5 3840x720 virtual displays on which i have a second video loop. on a trigger, i pick one of those parts and show the virtual display instead of the main . when i'm online, the player show me only the main video and dont go to the virtual display
  9. this is what i get. happens when i try to play an aux task
  10. hi, i s there a way to go to standby and out of standby from the timeline ? thank you
  11. hi, i have a project with one screen and around 300 pictures . i jump from picture to picture through tcp commands gotoTime. the problem is when i send the same command it takes me to different picture every time. i use the main time line and it is hour and 50 minutes long. i use wo 6.2.2 what can be the problem ? thank you, assaf
  12. Hi David, thank you for your reply . if you can direct me with specific questions as i don't know what information to provide. assaf
  13. hi , when i try to update from production i get this error. what is it ? thank you, assaf
  14. hi, i have a project with 2 displays. computer spec : msi z270 mother board i7 r9 280x display card 256 ssd hard drive win 7 i followed the watchout recomendations for configuring the computer. when i update the presentation i get a lot of errors, and when i try to work with the production i get up to 3 seconds delay and the movies on the task start also with delay.attached the errors i get. i connected a straight network cable and disabled firewall on both computers.
  15. i'm working with 6.1.5 version is it ok to use it in mov ? i press add media then choose this file , and i see a square with >>> in the thumbnail
  16. thank you for your answers. i had the hap file under mov file. the watchout does not recognize the file . do i have to download the hap codec? if so, where can i find it ? thank you. assaf
  17. hi, i have a project for which i need 12 audio channels using wo 6 dongle. what hardware i need ? thank you, assaf
  18. hi, i have a new project with 1 computer , 3 fhd outputs. i want to play a backgound video, and on top of it i will have 11 areas to play an alpha video on trigger ( each area have a trigger, they can all work together ). what type of movies i need to ask for the alpha video's ? what are the recommended computer specifications for this to work well ? thank you, assaf
  19. hi, i have a system with watchout 6 . i control lights in this system via artnet. i have a problem that when they restart the artnet controller , i loose control of it until i reset the player . is there a way to solve this ? if not - is there a command i can send via tcp or udp ( third party controller ) to relaunch the player ? i think it will solve it also. thank you, assaf
  20. hi, i have a running project ( for a week ) with around 100 pictures on a timeline. each picture have opacity for fade in and out. on a press on a tablet, i send commands : run ( to fade out ) gototime ( to go to the selected picture, and fade in ) after opacity go to 100% it pause until the next tablet press. half of the pictures are followed by dmx light - each picture have unique light and it turns all other off. when the client press fast on the same picture ( only the ones with the light ) it goes to black, and if he press after a couple of seconds on another picture it shows the older picture for a second and go back to black. what can cause this? another question - i have a task to kill all lights , task with 50 layers- all dmx i have in 0% and i think this causes this problem. is there another way to kill all lights and then light on the dmx i need ? thank you, assaf
  21. thank you for your answer. i did buy the w9100 , but i don't believe i'll be able to get win7. is there a way it will work for 6 screens with win 8/10 ?
  22. hi, what is the recomended graphic card for 6 displays in one computer ? also for 4 displays. all full hd. thank you, assaf
  23. I NEED TO PROJECT A MOVIE ON A SPECIAL SHAPE WALL, TO MAKE GEOMETRIC CHANGES AND THEN TO RENDER THE MOVIE WITH THE CHANGES. CAN I DO IT WITH WATCHOUT?
  24. i see it on the display. i just realized the files are 865 mbps and i think this is the problem. i need to send them a definition of the files to work smoothly. i'll be happy if you can help me with that. thank you, assaf
×
×
  • Create New...