Jump to content
Dataton Forum

PaulL

Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About PaulL

  • Rank

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Do any forum members in or near the UK have a couple of V4 licence keys I can borrow/ hire for a few days? I need to de-bug a pair of machines that we've rolled back to V 4.2.2 for an installation and I only have V5 licence keys. (user site wont allow me to upgrade to 4.5.1) thanks
  2. do any forum members in (or near) the UK have a couple of V4 licence keys I can borrow/ hire for a few days? I need to debug a couple of machines that we've rolled back to V4 for an installation and I only have V5 keys. (Need to run V 4.2.2 and user site wont' allow me to upgrade to 4.5.1) thanks
  3. Does anyone have recommendations for multi channel sound cards, preferably USB interface, 8 output (at least) and working with V5 and V6?
  4. Thanks Mike actually I just solved it myself. It was sloppy programming, (mine!) I had put each command string in an aux timeline at 0.0 seconds. when the timeline triggered nothing happened. Moving the command cue to 0.1 seconds solved the problem. Obviously (now!) the system was behaving as though the command had already been sent when I triggered the aux timeline with the cue at 0.0 all working now regards Paul
  5. I'm obviously missing something here. I'm trying to control a Barco PDS902 from a Watchout Production PC. I've discovered the port number error in the Barco ref. material as mentioned above, so using port 9876, TCP however commands, e.g ISEL -1 (channel number) $0A command wont work, nor will the TAKE command. I can control the switcher over Telnet, so there is connectivity. can anyone suggest what Im doing wrong. many thanks Paul
×
×
  • Create New...