Jump to content
Dataton Forum

emmdub

Member
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

About emmdub

  • Rank
    Newbie
  1. Hi Folks, I'm a colleague of Ben's, and I've got some additional info on this issue. How long before the audio stops after rebooting the system is random. I've seen it loose audio after as little as 3 or 4 hours, and I've also seen it go for 2 days or more. We actually have 3 Watchout systems total at this trade show, two of which are exhibiting this issue, one is fine. System 1: the two Watchpax20s Ben mentioned, has audio stoppage issue System 2: Single HP computer, has audio stoppage issue System 3: Main and backup Show*Server XHD R4s from Showsage, no audio issues. We're using HapQ across all 3 systems, with no embedded audio streams. Audio is in separate wav files. System 3 has been using HapQ for a couple of years now wihthout issues, System 2 is using HapQ for the first time this year, but had no audio issues in previous years. System 1 is completely new this year, so can't compare to previous years. I don't think it's a hardware or driver issue since it's happening on the Watchpax boxes as well as the PC. I also don't think it's a codec issue, if it were, I would expect it to happen on all three systems. Digging deeper into the media, I only found one thing that sets System 3 apart from the two flaky ones, that being framerate. On System 3, all files are 30fps. On Systems 1 and 2, we have an assortment of frame rates: 23.97, 24, 25, 29.97, and 30. We can't really test this theory for another month or so once we get the systems back in the shop. Until we can test, this is a well educated guess. Hope someone can offer additional insight on this. Thanks! -malte
×
×
  • Create New...