Jump to content
Dataton Forum

Search the Community

Showing results for tags 'w7100'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type



Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I wanted to share with the group that I am sending HDMI video signals from my WO Servers as SDI signals to a switcher or router as on onsite operator. I know many of you may have done this already and I'm hoping you will share what kind of issues you've run into or maybe better ways to accomplish this, but it's been such a game changer for me I felt like it was worth sharing and discussing. I'm now converting the HDMI video signals from the WO server to SDI and sending the SDI signal to the switcher or router. I have been using BMD micro HDMI to SDI converters (www.blackmagicdesign.com)
  2. Ok, I need some advice. We are not getting consistent video out of two of our machines. Here is the build: Three identical water-cooled rigs: Asus Prime X299-A 6-core i7 16GB DDR4 RAM FirePro W7100 quad-output card Dual Samsung SSDs, one 850EVO boot drive, 960Pro M.2 Watchout data. Monoprice SDI-HDMI and HDMI-SDI converters Dedicated gigabit network. Windows 10 professional 64-bit The cards are not putting out video consistently. I have one machine up and running by forcing EDID, but the other two are just bonkers. The Epson laser phosphor
×
×
  • Create New...