Jump to content
Dataton Forum

Search the Community

Showing results for tags 'ATI W7100 S400 Watchout5'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type



Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. System description: Windows 7 Pro 64-bit Intel i7 -6 core 16GB DDR4 RAM W7100 FirePro S400 FirePro sync card Running Dataton WATCHOUT 5 video display control software, most recent version. Completed the tweak list for Windows 7. I have six display machines built to this spec, all exactly identical, including identical OS image. The show system is two production machines (different build spec than display machines, including no sync cards) and six identifal display machines. It is configured as a primary system of 1 production and 3 displays and an identical back up production and 3 displays. We are using all 4 display heads in the first two display machines and only 3 heads in the third machine. The system uses 8 display heads to send to the video wall and the other three to send to the projectors. The show requires full redundancy as much of the show's scenery is being done with the video system. Problem description: When using only three heads per card, at 1024x768, everything works fine. When the fourth head, at the same resolution, is activated, all the displays re-order themselves, randomly. In addition, when the fourth head is active, it isn't possible to sync any of the heads on the card. Disabling the fourth head, restores the ability to sync the other three heads. Due to space concerns, we'd really like to use all 4 heads on each card. I've read through the slightly dated ATI Application Note for "Configuring and Running a Large Video Wall" and found nothing that helps: http://www.amd.com/Documents/Configuring_and_Running_Large_Video_Wall_using_ATI_FirePros_v1-2.pdf ATI's support phone number in the S400's documentation has been disconnected. Any suggestions on what we're missing would be appreciated. Thanks, --Josh Karpoff
×
×
  • Create New...