Jump to content
Dataton Forum

Search the Community

Showing results for tags 'HDMI'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type



Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I wanted to share with the group that I am sending HDMI video signals from my WO Servers as SDI signals to a switcher or router as on onsite operator. I know many of you may have done this already and I'm hoping you will share what kind of issues you've run into or maybe better ways to accomplish this, but it's been such a game changer for me I felt like it was worth sharing and discussing. I'm now converting the HDMI video signals from the WO server to SDI and sending the SDI signal to the switcher or router. I have been using BMD micro HDMI to SDI converters (www.blackmagicdesign.com)
  2. Hi wonderful Watchout user form, I am designing a show and using 4 live video feeds being imported via a Blackmagic Design Decklink quad on a very new PC. The video feeds are giving me error messages stating - Error: No Video Input: 2 even though I can receive a video signal. The video does indeed work but stutters badly and sometimes drops out. The cameras are all capturing at 1080i 60fps and are new 2014 camera models. We have the cameras connected via their HDMA output and going through a powered HDMI to SDI converter which then goes into the Blackmagic Design Decklink capture
×
×
  • Create New...