Jump to content
Dataton Forum

Search the Community

Showing results for tags 'Live Input'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type



Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hi! Sort of newbie with WO, but I've searched and can't really find an answer. I have live input through a matrix, to my prodPC and two displayPCs. One of the displayPCs works just fine, it's kinda dark, but fixable. On the other displayPC there's a sort of.. Dark layer on top of the live input? There's also a.. String of pixels that looks correct? According to the prodPC they should show the exact same thing. If I look at what the capturecard in the displayPC gets, the picture is fine. See picture. What could be wrong?
  2. Hi, i am configuration a system with a Magewell dual HDMI capture card. i started testing the system with input from a laptop with HDMI output, 1920x1080@60hz, but the image i get un the capture, is very pixelated and unfocused. the image is fine when connected directly to a monitor. anybody has any idea what might be the problem?
  3. Hi, I just wanted to share some of my latest BMD Decklink issues, in the hope to get some feedback from some (worried) users. Does someone know, if the newest driver version 10.5.2 for the BMD Decklink Video Capture Cards (SDI Duo/Quad) works with WO? Currently, we have installed version 10.1.1 and 10.3.7 as these work okay, as far as BMD things work... I discovered, when I updating the driver from 10.1.1 to 10.3.7 (to capture a GoPro4, what's not possible with 10.1.1) on a display PC wit Decklink Quad SDI, that older WO shows, with Live Cameras in it, created with the older dri
  4. Hey All, I'm working on a permanent install that involves 12 channels of Watchout covering 84 seamless LCDs inside a semi trailer. The system has been working fine for a few years, but they recently wanted to do some upgrades. We kept the same core2 blade servers by Cubix, but upgraded to SSDs and upgraded the input cards from Blackmagic Intensity to Datapath VisionRGB-e1s cards, in each machine. I have one computer that keeps getting blue screen hardware errors that crash the whole computer... sometimes the computer doesn't even want to boot back up. I THINK I traced the hardware issue t
  5. Hello- I was wondering if WO5.1 is capable of delivering two live inputs from a single computer using the Blackmagic Decklink Duo [ http://goo.gl/cWTVL ] card? Normally we run the single input version of that card and have no problem pulling up the live input for display. Recently we put in the Duo variant and when we attempted to toggle both inputs live at once both displays begin to blink in and out. If I toggle the inputs one at a time they function correctly, the problem only exists when both are on simultaneously. I've tried a few different input/output formats for the Deckli
×
×
  • Create New...