Jump to content
Dataton Forum

Search the Community

Showing results for tags 'WDM'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type



Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, I am having issues with cameras, putting out 1080p25. I cannot get them to sho in WO Display (v6.2.1). I am using the newest Decklink driver 10.7.1. In Blackmagic Media Express the camera is there. The new auto-detect in the software tells me the input is 1080p25. But no chance to get it working with WO. I tried with two different cameras. I tried with the Decklink Quad (v1), Decklink Duo (v1+2). When I downgraded the Blackmagic driver to Decklink version 10.1.1 it is working in WO. Another thing is, that I have to use "Decklink Video Capture" instead of "Blackmagic WDM Ca
  2. Hi, I just wanted to share some of my latest BMD Decklink issues, in the hope to get some feedback from some (worried) users. Does someone know, if the newest driver version 10.5.2 for the BMD Decklink Video Capture Cards (SDI Duo/Quad) works with WO? Currently, we have installed version 10.1.1 and 10.3.7 as these work okay, as far as BMD things work... I discovered, when I updating the driver from 10.1.1 to 10.3.7 (to capture a GoPro4, what's not possible with 10.1.1) on a display PC wit Decklink Quad SDI, that older WO shows, with Live Cameras in it, created with the older dri
×
×
  • Create New...