Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'composition v5'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type



Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi there, came across an issue this evening: We are running a 3 output show with V5.1. 1 System is running 2 outputs (blended output) 1 System running another part of the display. We have created MPEG2 outputs, pre split the files, and created a video proxy of the splits. Due to the sequence being about a 15 minute loop, we have split it into 5 minute sections, and created a video proxy of each of those 5 minute sequences. To 'simplify' and loop nicely, we have created a composition of the video proxys' (5 minute sections described above), and placed it in the main timeline. When running this composition, display 1 and 2 show the same output (left screen), even though they are indeed setup as independent displays. Output 3 is ok. If I place the proxy, not in a composition on the main timeline, I do not have this problem. Due to hardware resources, I am limited to the 2 systems. I know that if I run display 1 (Left) and display 2 (Right) on separate display systems, and run the composition containing the video proxy's, I do not have this problem.
×
×
  • Create New...