Jump to content
Dataton Forum

Search the Community

Showing results for tags 'displaypc'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type



Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi! Sort of newbie with WO, but I've searched and can't really find an answer. I have live input through a matrix, to my prodPC and two displayPCs. One of the displayPCs works just fine, it's kinda dark, but fixable. On the other displayPC there's a sort of.. Dark layer on top of the live input? There's also a.. String of pixels that looks correct? According to the prodPC they should show the exact same thing. If I look at what the capturecard in the displayPC gets, the picture is fine. See picture. What could be wrong?
  2. Hi all, I've updated some recommended specifications for Display/Production computers. They are based on Ivy Bridge (LGA1155/Z77) and Sandy Bridge-E (LGA2011/X79) chipsets/processors respectively. Meant as a base/guidelines for new computer builds, please feel free to add on or remove to/from them. We are using Sandy Bridge-E/LGA2011/X79 for our Infocomm 2012 show computers. Please find the specs enclosed. /jonas WATCHOUT-dpcspec rack 4U - 2012 apr IB LGA1155.pdf WATCHOUT-dpcspec rack 4U - 2012 apr SB LGA1155.pdf WATCHOUT-dpcspec rack 4U - 2012 apr SB-E LGA2011.pdf
×
×
  • Create New...