Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'online freeze.'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type



Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have a problem with the file transfer to the display PC. Specs display workstation W10 - 64Bit LTSC Enterprise 2019 Build 17763.rs5 release 180914-1434 Watchout 6.7 Mainboard: Shuttle SZ270R8 GPU: AMD RadeonPro WX7100 + Synchboard S400 CPU: Intel i7-7700K RAM_ 32GB Datadrive: NVMe SSD Samsung 1TB Windows up to date all drivers up to date On board intel-i211 Networkadapter and Intel 2-X550 10Gbit-Networkadapter Case 1: In my timeline there are only some images (jpg,png). When I start the transfer (CTRL+L), the display computer needs up to 20 minutes for an HD image or freezes or the network connection breaks off by itself after some time. Watchout Display only shows "Caching". In Explorer, however, I can see that the content has been transferred. The content is only displayed after restarting the display software. Case 2: In my timeline there are the same images and also movies. The transfer of the images as well as the movies is as fast as usual and completely error-free. How can this be? Case 3: I insert another image into the timeline and start the transfer. Now the same error occurs as in Case 1. In summary, images are only transferred if movies are also transferred to the display workstation at the same time. It does not matter whether I address the display workstation by name or IP. My DELL 5820 display workstation works perfectly with the same image (LTSC 2019). If I use Windows10 LTSB 2016 (tweaked) or even W10 Professional (tweaked or non tweaked) instead of LTSC2019, Watchout works flawlessly on my Shuttle workstation using the same hardware (display computer, cable and switch). The transfer of individual images runs quickly and smoothly. Does anyone have a solution? The error is reproducible. Thank you for your help. Andreas Grunewald
×
×
  • Create New...