Jump to content
Dataton Forum

Search the Community

Showing results for tags 'splash screen'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type



Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I am running Watchout 5.5.1 on a six projector system, (all computers tweaked appropriately), and am having an unusual problem with one of my display computers. When the splash screen first loads, it shows the display name and network address correctly, but on the display computer, the network address is followed by a "1", and on the projector screen the splash screen is different, where the address is followed by a "2": 192.168.0.30 1 (On the display computer) 192.168.0.30 2 (On the projector screen) This happens whether or not I am connected to a network - if no network is active, this display computer does the same thing, only with the host name, adding a "1" on the display computer, and a "2" on the projector. It only happens with one of my display computers, and this display also seems to be projecting at a different resolution than the rest of my system. I'm a bit new to Watchout, and I'm sure this is something simple that I have missed - any thoughts? Thanks, Rick
×
×
  • Create New...