Jump to content
Dataton Forum

Search the Community

Showing results for tags 'startup'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type



Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Can anybody advise on the below please: Motherboard: Asus WS X299 Pro CPU: Intel Core i7 7800X, S 2066, Skylake-X, 6 Core, 12 Thread Memory: Corsair Vengeance LPX Black 16GB (4x4GB) DDR4 PC4-19200 (2400) O/S Drive: Samsung SM961 Polaris M.2, 256GB NVMe, MLC V-NAND, SSD PCIe Watchout Drive: Samsung 850 Pro 512GB 2.5" SSD, SATA III GPU: AMD 16GB WX9100 Radeon Pro, PCIe 3.0, GDDR5 DATAPATH VISION SC-SDI4 VIDEO CAPTURE CARD MS WINDOWS 10 PRO 64 Bit Windows has been stripped back to recommended setup following Dataton instructions. MS Windows Updated to 1709 (Build 16299.309) as of 27th
  2. I have this problem with my Watchout display computers for a long time (Watchout 4.5.1 version). How can i make the watchpoint to start automatically once my computer finish booting up? I tried to reinstall the program, but it's giving me the same problem. Hope you guys can help me fix this problem. Thank you very much!
  3. Hello everyone! Just upgraded to v5 and working on configuring my setup. One problem I'm having is with the new startup script option for Watchout Display. I'm able to remotely power up/down the computers but I cannot get Display to launch at startup. When I go to edit the startup script, the file is empty. I looked through the documentation and did not see an answer. Any help would be appreciated, thanks!
  4. Whenever I startup the computer, and have the shortcut in the "Startup" folder, watchout starts, but then stops, leaves full screen mode and I get a message that reads: the project wasn't found "project name" The project file is in the "Shows" folder and if I load it into the Production software it runs perfectly fine. Any help is appreciated.
×
×
  • Create New...