Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'watchpax 60 audio'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • DATATON FORUM
    • WATCHOUT FORUM

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi Braintrust, I have been trying to send LTC from a Watchpax 60 on an audio track to play a large number of discrete audio files using a pre-recorded SMPTE file. When I do, the file plays "dirty"; I get a lot of dropped frames, and the equipment I am trying to sync (Q-SYS) stutters. I was using an attached Scarlett 820i, but bypassed it for default audio output as a test; no change in result. The audio line is running direct from Watchout to an IO frame with no other equipment in line. I've tried multiple SMPTE files from multiple sources; all have the same problem, and all of them work when I play directly from another source. I'm making heavy use of asynchronous playback through auxiliary timelines, so syncing Watchout to Q-SYS or an alternative SMPTE source isn't going to work in my situation. The file, Watchout, and Q-SYS are all set to 48k. Is there some larger issue getting SMPTE to output from Watchout, or some trick to it I should be aware of? Thanks!
×
×
  • Create New...