Jump to content
Dataton Forum

Freerun media "stutters" when timeline Pauses


Recommended Posts

Hey !

I've been having this issue sometimes and it's, bugging me a lot....

 

I'have a buch of cues, all Freerun and loop, when the timeline comes to a pause cue the media will stutter not all of them but the ones that do it do it all the times... I run a 1920x1080 MPEG CBR 25 mbps file. It's seams that it's related to pre-roll or something of that sort... I'have pretty much tried all that i could like playing with the preroll from automatique to a preset and it's will just "move the problem". But if I pause using SPACEBAR it never doe's it...

 

In the past what solved my problem was that I started a new show, imported all the medias and copied the cues from one shoe to another...

 

We use the same machines and the same compression and about 20% of the time we get this.

 

Any input will be appreciated !

 

Seb

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...