Jump to content
Dataton Forum
Myngus

Dynamic Image Server rendering issue

Recommended Posts

Hi,

hoping to get some help with Dynamic Image Server.

I am creating SWF files, which play nicely in web browsers, but the Dynamic Image Server application just shows it up as black.

anyone got any ideas why they don't show up?

 

cheers.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

To be able to playback .swf file in the dynamic image server you need to have Flash installed on the computer running the Dynamic Image Server.

A good test is to start Internet Explorer on the computer you intend to run the DIS on and manually load the .swf file into the browser.

If the file work inside the browser they should also work in the DIS.

 

But as Jonas says you will not get any "high frame rate" movies/animation to work this way. I would guess 10-15fps maximum with low-res .swf files if you have a good computer and a very fast network connection to the display computers.

 

Best regards /jme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...