Jump to content
Dataton Forum
andrewjohnwatts

Jumping Display Issue - Watchpax 4 - 6.1.6

Recommended Posts

Hi all, has anyone had an issue with Watchpax 4 where a large section of a particular display "jumps" up a few pixels (say 10 or so) randomly?

 

At first I thought it was the (active) DisplayPort converters or cable, but after a reboot, the outputs swapped around so Display #2 now comes out of a different physical output (Weird? Related?) on the Watchpax (and projector and cables etc). So I'm fairly confident it's Watchpax/Watchout.

Like I say, I'm really thrown by the fact the issue is now happening on a different projector/cable after some rebooting, with the display number being the only constant.

 

I'm running v6.1.6 - it had recently upgraded from v6.1.5 as it is brand new. I'm reluctant to use v6.2 because other parts of the installation need to be v6.1.6 due to bugs in 6.2 with our multi-channel audio interfaces.

 

Only content in the show is 2x .pngs for lineup grids. Four outputs (three rotated 90-degrees, one currently disabled because I'm not using that projector yet!).

 

UPDATE - This is happening on two different Watchpax 4's with different content/setup etc. They came from the same batch. The issue is still on Display no. 2, but physical outputs are different.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...