Jump to content
Dataton Forum
kai

Watchout Display Color problem

Recommended Posts

Dear All,

I'm newbie with watchout and I will start to lerning before go to traning.

I have a problem with color on display computer ir's not correct color, please see attathed files.

1.How can I fix it to correct color?

2.How to quit watchout display by production computer?

My display hardware buit for learning watchout

Z370n-wifi +i7 8700k, 16gb Ram, nvidia quadro P2000, 250Gb SSD 960 EVO (OS), 500Gb SSD 960 EVO (media)

My production use HP-Z420 workstation 

Windows 10 LTSB with Watchout 6.2.2, 

Thank you so much

Kai

from Thailand

 

20180708_185415.jpg

20180708_185625.jpg

20180708_185229.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Kai,

I suggest you first try to change the signal cable, or swap the two monitors to see what happens.

Best wishes

Ken

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/9/2018 at 7:17 AM, ken said:

Hi Kai,

I suggest you first try to change the signal cable, or swap the two monitors to see what happens.

Best wishes

Ken

Hi Ken,

I try to find a problem then it's from steroscopic 3d in nvidia control panel after disable it's working fine.

Kai

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Kai,

Try to check if the color space is the same on 2 output ( should be RGB and not YUV ).
I'm seeing the image and probably you don't have the correct colorspace.
Eventually think to use edid emulator to fix it

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, paolino said:

Hi Kai,

Try to check if the color space is the same on 2 output ( should be RGB and not YUV ).
I'm seeing the image and probably you don't have the correct colorspace.
Eventually think to use edid emulator to fix it

 

Hi,

Thank you so much for help, I find a problem and fix it, any way I'm new user for WO and I try to learning by my self first and then I'm plan to training WO Certified user in next 2-3 month.

 

Kai,

Phuket Thailand

rsz_20180711_221057.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, kai said:

Hi, ... I find a problem and fix it, ...

Please share with the group what the problem was and how it was solved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
29 minutes ago, jfk said:

Please share with the group what the problem was and how it was solved.

HI,

a main problem it's from "nvidia 3d stereoscopic" in nvidia control panel after disable , it's working fine with Watchout,

before I find and fix a problem I will try to test other mapping software it's no problem then I try to clean and format windows and install WO 6.2.2 it's same problem with display, then try to search about nvidia display problem I see some forum taking about "nvidia 3d stereoscopic" I will try to check and after disable WO 6.2.2 it's working fine.

my display card it's Quadro P2000 run on Win 10 LTSB,

next week I will try to test with firepro wx4100.

KAI

20180712_205000.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...