Jump to content
Dataton Forum

Display Computer not Updating


Recommended Posts

Hi everyone,

I'm encountering an issue where for some reason the Display computer will only update when prompted or I go Offline/Online.

Essentially the Display machine won't follow the scrubber on the timeline. After I've updated, I can see assets moving around live even if the scrubber has passed over them.

Anyone encountered anything like this before?

Any help appreciated :)

Link to post
Share on other sites

This most commonly occurs when there are multiple NICs on the production computer. If the WATCHOUT NIC is not the first NIC in Windows sort order, UDP traffic is lost to the first NIC, while TCP traffic still finds the correct NIC. play sent to the displays is a UDP command.

To quickly confirm this is the cause, disable all NICs but the WATCHOUT NIC and normal operation should be restored. 

If you require multiple NICs (like WiFi and ethernet, etc), re-order the NICs in Windows so the WATCHOUT NIC is first.

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...