Jump to content
Dataton Forum

sync between outputs


Recommended Posts

Hi,

 

It has probably been asked before, but I can't find a satisfying respons to my question:

I have a self-build playout machine, running WIndows 10 Pro, 10.0.18362 Build 18362. i7-7700 CPU @3.60Ghz 4 Cores. 

AMD FirePro W9100 

S400 sync card

WO v6.5

 

I've been using a single playout machine for,my projects (since the W9100 card has 6 outputs), but I will probably need more than one machine for larger projects.

For now we are using a machine for a tv show, only for scaling and positioning 2 signals (decklink SDI 4K and Datapath VisionLC -HD2) we get from the tv control room. The ledwall is too wide for one output so I created a left and right output, both connected to a NovaPro HD processor.

My question: the outputs aren't synced, you can see a line in the screen where the next signal begins, not a black line but a difference in timing, since left and right aren't synced like it should be.

Before I have use the machine in a LCD mosaic setup, where you can 't see the sync issue.

I thought outputs one the same card are always sync, but when using multiple machine you need to use the S400?

 

Thanks for any advice you can give.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...