Jump to content
Dataton Forum
JBanks

Trying to use an AVerMedia HD DVR for HDMI Capture

Recommended Posts

Hi everyone,

I have a system running v5.2

5 towers

4 displays with AVerMedia HD DVR capture cards

 

 

Windows XP SP3

 

It's a 5 year old system but the computers were pretty beefy at the time. At any rate I installed AVerMedia HD DVR cards to use with WAtchout for capture and I am having trouble finding the right settings to get the video to show. WIth the AVermedia software I have confirmed that it is receiving an HDMI feed and it looks great there but when I try to set it up in Watchout it does not show.

I am using the following settings:

Name: HDMI

Input Device:1

Signal Input: HDMI :1

Video Standard: NTSC_M

DeInterlacing: Best

Preview: Thumbnail

Dimensions: 1024 x 768

 

I have confirmed that Device 1 is the Avermedia Capture on each display and have no luck on any of them.

Am I screwing up a setting? I've tried a variety of changes but don't seem to make any progress. I'm not sure what to try next.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...