Jump to content

Black frame between end to end videos


Brian
 Share

Recommended Posts

I often get videos in two parts and have to play them back to back. I place them on my timeline and put them together. Seems like it should just play as one seamless video But:

This almost always results in WatchOUT dropping a frame and showing black before the next video starts.

Stepping through the timeline as slowly as possible doesn't show any black. Its only during playback...

How do I prevent this?

Link to comment
Share on other sites

I think the black frame is seen in a short moment when the media file is uploaded to the buffer. 

Turn off the automatic pre-roll setting in the second content setting and manually enter the time to test.

The two contents must be located on different layers.

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, artboy said:

I think the black frame is seen in a short moment when the media file is uploaded to the buffer. 

Turn off the automatic pre-roll setting in the second content setting and manually enter the time to test.

The two contents must be located on different layers.

try the same in the maintimeline instead of an aux.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...