Jump to content

Composition with video proxy V5


mtpcdylan
 Share

Recommended Posts

Hi there, came across an issue this evening:

 

We are running a 3 output show with V5.1.

1 System is running 2 outputs (blended output)

1 System running another part of the display.

 

We have created MPEG2 outputs, pre split the files, and created a video proxy of the splits.

 

Due to the sequence being about a 15 minute loop, we have split it into 5 minute sections, and created a video proxy of each of those 5 minute sequences.

 

To 'simplify' and loop nicely, we have created a composition of the video proxys' (5 minute sections described above), and placed it in the main timeline.

 

When running this composition, display 1 and 2 show the same output (left screen), even though they are indeed setup as independent displays.

 

Output 3 is ok.

 

If I place the proxy, not in a composition on the main timeline, I do not have this problem.

 

Due to hardware resources, I am limited to the 2 systems.

 

I know that if I run display 1 (Left) and display 2 (Right) on separate display systems, and run the composition containing the video proxy's, I do not have this problem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...