Jump to content
Dataton Forum
Chris MB

URGENT - "Video In" Greyed Out

Recommended Posts

On a show currently and we are trying to setup our video inputs.  We have the Datapath VisionAV-SDI input cards installed on our machines however watchpoint is not recognizing them as a video input.  I can open up the vision software and confirm that the camera signal is there and working.  We recently updated to 6.3.3 and I'm not sure if that had anything to do with the disabling of the video input.  Any help would be much appreciated.  Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Chris,

Just tried with two such cards on our servers and all six inputs appear and work fine.

Which driver are you using? I've just installed 7.19.0 but had no issue with older drivers before.

Maybe you should de-install the driver and re-install it again.

https://www.datapath.co.uk/datapath-current-downloads/vision-capture-card-downloads/vision-drivers/vision-drivers-1

BTW, older drivers had an option to install the driver in kernel mode or custom mode. We need custom mode now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...