Jump to content
Dataton Forum
kineticatat

Live Video in 6.4 with ShowServer Cube on PCIe Card

Recommended Posts

I had live video working on my ShowServer Cube with Watchout 6.4, with a Magewell PCIe capture card a few days ago and prepping for a show opening, but now it is not working. I have tested as much as I can fathom - used the exact setup as last time, tried different cables, different cameras, different ethernet to production computer (I did not try swapping out cables to projectors/ displays), restarted the computers, restarted the files, created a new production file with new camera input, and tried switching the input numbers on the display server (from none to 1 which is the capture card). 

The last time live video was working the camera image was a bit blurry, and someone mentioned that it looked like a clock issue. Would that mean that there could be something wrong with the capture card? Would there be anything else that I could test? 

Any thoughts would be MUCH appreciated! Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...