Jump to content

Datapath Input Freeze


eersoy
 Share

Recommended Posts

Hi

 

When I switch to Datapath inputs, the captured  feed freezes in a few seconds.  I have to Offline/Online back and forth to go on. Tried with 3 different computers. Decklink input is just fine though.

 

Drivers and Watchout are all latest version.

 

Regards

Efe Ersoy

Link to comment
Share on other sites

Hi

 

When I switch to Datapath inputs, the captured  feed freezes in a few seconds.  I have to Offline/Online back and forth to go on. Tried with 3 different computers. Decklink input is just fine though.

 

Drivers and Watchout are all latest version.

 

Regards

Efe Ersoy

Hi Efe, What kind of Datapath capture card do you use?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hi everybody,

I had the same problem in the last weeks, and I still have it with the new version of WO.

I've fixed it with a trick, i did a live screen always open at 3% of opacity (1% or 2% doesn't work!!!).

My cards are BM decklink SDI.

What can I do now?

 

As for your workaround, an easier way to accomplish the same result is to place a live input cue the entire duration of the main timeline

 in a standby layer. Standby content is always active but never visible until standby is called. (credit to Mark Watzl for this clever workaround).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hi,

I have a show whith WO yesterday,but encountered  a trouble:when it run to a pause cue(as my  picture show),the live video from capture DVI stoping and after I refresh which “ctrl + D”it return normal。when this happen I remote the display computer and see the capture window,it running very well。

I don not know this is why,anyone can help me。 thanks!

 

 


I am not allowed to use image on this community so please look my picture at here:

http://user.qzone.qq.com/1507039858?ptlang=2052#!app=4&via=QZ.HashRefresh

 

ps:WO 5.5 and Display & Production computer specs :

Motherboard: GIGABYTE X79-UD3

 

CPU: Intel Core i7 3930K

 

RAM: Corsair16GB, 8GBx2

 

HD: Intel 530 240GB SSD

 

O/S: Windows7SP1,Professional,64bit

 

Grapics Card: AMD FirePro W600

 

Capture DVI: Datapath VisionRGB E2s

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...